Δίκη Χρυσή Αυγή: Αμετανόητος ο Άγγος – Κατέκρινε το γεγονός αλλά δεν έχει πρόβλημα με τη Χρυσή Αυγή

Δίκη Χρυσή Αυγή: Αμετανόητος ο Άγγος – Κατέκρινε το γεγονός αλλά δεν έχει πρόβλημα με τη Χρυσή Αυγή
Απολογίες των κατηγορουμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγής Eurokinissi

Για δεύτερη ημέρα απολογείται ο Ιω. Άγγος, παρουσία αντιπροσωπείας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Ρουπακίας, στη φυλακή, μου είπε ότι τον βάραγε γι αυτό τον μαχαίρωσε» είπε.

Αντιμέτωπη με ένα άδειο εδώλιο, καθώς μόλις επτά από τους 18 κατηγορούμενους κάθισαν στο εδώλιο στη δίκη της Χρυσής Αυγής, βρέθηκε η πρόεδρους του Τριμελούς Εφετείου Κακοτργημάτων, Μαρία Λεπενιώτη. Στο βάθος η Μάγδα Φύσσα συνέχισε να παρακολουθεί τη διαδικασία βουβή και ταραγμένη, κατά τη δεύτερη ημέρα της απολογίας του Ιω. Άγγου.

Μάλιστα, η πρόεδρος του δικαστηρίου «άστραψε κι βρόντηξε» όταν διαπίστωσε ότι μόλις οι μισοί από τους χθεσινούς κατηγορούμενους βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, επισημαίνοντας στους συνηγόρους ότι «η υποχρέωση των κατηγορουμένων είναι να ειναι εδώ. Το δικαστήριο έχει τρόπο να τους φέρει. Είπαμε από τη αρχή να είναι και οι 18 εδώ . Να το πειτε σε όλους”.

Στις, τελευταίες θέσεις της αίθουσας η Μάγδα Φύσσα με δάκρυα στα μάτια βρέθηκε και πάλι απένταντι στον Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος λόγω του κατ’ οίκον περιορισμού εμφανίστηκε συνοδευόμενος από αστυνομικούς.

Για δεύτερη ημέρα, παρουσία αντιπροσωπείας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ιω. Άγγος που κατηγορείται ότι ενημέρωσε το «τάγμα εφόδου» της Νίκαιας να βρεθούν στην καφετέρια «Κοράλλι» παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που είπε στο συγκατηγορούμενό του Ιω. Καζαντζόγλου ότι δεχόταν οχλήσεις από την παρέα Φύσσα, επισημαίνοντας πως «εγώ δεν είπα σε κανέναν να πάει». Εγώ δεν ήξερα τον Φύσσα για να τον στοχοποιήσω. Δεν γνώριζα κανέναν από την παρέα του. Ο Ρουπακίας, στη φυλακή, μου είπε ότι τον βάραγε γι αυτό τον μαχαίρωσε».

Αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή υποστήριξε πως «δεν έχει πρόβλημα» μετά από όσα έχουν συμβεί. «Κατακρίνω το γεγονός που έχει γίνει αλλά δεν έχω πρόβλημα να είμαι στην Χρυσή Αυγή. Και επειδή με ρώτησε τότε η ανακριτρια αν φοβάμαι, δεν έχω λόγο να φοβάμαι κάτι» είπε χαρακτηριστικά, αλλάζωντας την αρχική του απολογία, σύμφωνα με την οποία είχε παρασυρθεί από τη Χρυσή Αυγή και δεν ήθελε να τους ξαναδεί στα μάτια του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα