Παντελίδης: ‘Αλάνια θα τους σκίσουμε αύριο’. Πρόβα και Champions League, πριν το μοιραίο τροχαίο

Παντελίδης: ‘Αλάνια θα τους σκίσουμε αύριο’. Πρόβα και Champions League, πριν το μοιραίο τροχαίο

Πώς πέρασε τις τελευταίες του ώρες ο Παντελής Παντελίδης, πριν το μοιραίο τροχαίο. Το πηγαδάκι με Βανδή-Μαρτάκη, το Champions League, το μπαρ στη Γλυφάδα και η επίσκεψη σε φιλικό σπίτι

Μία μέρα μετά τις πρωτοφανείς εκδηλώσεις λατρείας στην κηδεία του, με χιλιάδες άτομα όλων των ηλικιών να του λένε το “τελευταίο αντίο” στο λαϊκό προσκύνημα στο οποίο τέθηκε η σορός του και ενώ όλοι αναμένουν τα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων για το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή, έρχονται στο φως πληροφορίες για τις τελευταίες ώρες του Παντελή Παντελίδη.

“Αλάνια θα τους σκίσουμε αύριο”

Με αυτή τη φράση ενθάρρυνε τους συνεργάτες του ο τραγουδιστής κατά το τέλος της πρόβας που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews. Ήταν η πρόβα πριν την πρεμιέρα που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου στο Teatro.

Ο Παντελίδης έφτασε λίγο μετά τις 17:00 στο νυχτερινό μαγαζί, χαλαρός και ντυμένος με φόρμες. Ωστόσο, οι στενοί του συνεργάτες μπορούσαν να διακρίνουν τον “προβληματισμό και το άγχος” του, απόρροια των σχολίων που είχαν γίνει εις βάρος του τις τελευταίες ώρες, σχετικά με τους στίχους του τραγουδιού που είπε στην Κύπρο κι έκαναν αναφορές στα κατεχόμενα…

Ο ίδιος όμως προσπαθούσε να μην δώσει συνέχεια και να είναι χαμογελαστός και ευγενικός όπως πάντα. Άλλωστε αναγνώρισε πως η επιλογή του αυτή με τα “κατεχόμενα” ήταν άστοχη, ζήτησε συγγνώμη και τόνισε πως θα αποσύρει το τραγούδι.

Μετά το τέλος της πρόβας ο Παντελής Παντελίδης σχημάτισε πηγαδάκι με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, με τους οποίους και θα συνεργαζόταν στο σχήμα του νυχτερινού κέντρου και παρακολούθησαν την αναμέτρηση Ρόμα-Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League.

Άλλωστε ο εκλιπών ήταν γνωστός λάτρης του ποδοσφαίρου και μάλιστα έκανε είσοδο με τον ύμνο της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων στην Ευρώπη:

Παρήγγειλαν φαγητό και λίγο πριν τις 02:00 ο αγαπημένος τραγουδιστής αποχώρησε  με προορισμό ένα μπαρ της Γλυφάδας που για εκείνον ήταν “στέκι”.

Εκεί τον περίμεναν οι δύο κοπέλες που ήταν μαζί του στο μοιραίο δυστύχημα, η 21χρονη Φρόσω, η οποία έχει ήδη δώσει κατάθεση και η 30χρονη Μίνα, οι οποίες τον γνώριζαν από την εποχή που ως άγνωστος ακόμη στο ευρύ κοινό καλλιτέχνης “ξεσήκωνε” τους θαμώνες του συγκεκριμένου καταστήματος.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, οι τρεις τους αποχώρησαν για να βρεθούν σε ένα φιλικό σπίτι, όπου είχαν δώσει ραντεβού για να παίξουν χαρτιά. Μάλιστα, η 30χρονη είχε μοιραστεί και σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που έδειχναν ένα τραπέζι με πράσινη τσόχα, τραπουλόχαρτα, μάρκες κι ένα ποτήρι που έμοιαζε να έχει σαμπάνια.

“Σε 10 χρόνια θα έχω γράψει 500 τραγούδια”

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ακριβοθώρητος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Παντελίδης είχε μια έμφυτη συστολή που τον έκανε να μην παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις. Μέσα από τις λιγοστές φορές που θέλησε να απευθυνθεί στο κοινό με το λόγο του και όχι με το τραγούδι του, ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν έκανε τίποτα άλλο από το να επιβεβαιώνει τον τύπο του καθημερινού νέου, που του αρέσει να μιλάει πιο πολύ μέσα από τους στίχους του, παρά μέσα από συνεντεύξεις.

Απλός στις διατυπώσεις του, δεν προσπάθησε ποτέ να δείξει κάτι άλλο από αυτό που ήταν, ένας αυτοδημιούργητος νέος άνθρωπος που κυνήγησε το όνειρό του και πέτυχε.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στην τηλεοπτική συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του Mega στις 31 Δεκεμβρίου 2015, ο Παντελίδης δεν θέλησε να ζητήσει κάτι για τον εαυτό του για το 2016: «Δόξα τω Θεώ τα έχω όλα, φίλους που με αγαπούν και τους αγαπάω και τους έχω από πέντε χρόνων και μια καταπληκτική οικογένεια. Δεν θέλω κάτι…».

Η πρόβλεψη που είχε κάνει ότι “σε 10 χρόνια θα έχω γράψει 500 τραγούδια”, δεν θα επιβεβαιωθεί, αφού η μοίρα είχε αντίθετη άποψη για τον τραγουδιστή-φαινόμενο, που ξεκίνησε από το YouTube και έγινε ίνδαλμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα