Power of Love: Αυτή είναι η φωτογραφία που αποκαλύπτει ότι Γιάννης και Αργυρώ είχαν σχέση

Power of Love: Αυτή είναι η φωτογραφία που αποκαλύπτει ότι Γιάννης και Αργυρώ είχαν σχέση
Η φωτογραφία που "καίει" Γιάννη και Αργυρώ

Οι ίδιοι αρνούνται ότι γνωρίζονταν πριν μπουν στο παιχνίδι. Όμως τα φωτογραφικά "πειστήρια" είναι αδιάσειστα και αδιάψευστα και αποδεικνύουν ότι ο Γιάννης και Αργυρώ ήταν κάτι παραπάνω από απλοί γνωστοί πριν το ερωτικό ριάλιτι.

Ο Γιάννης και η Αργυρώ είναι αναμφίβολα τα δύο πρώτα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήδη στη νέα σεζόν του “Power of Love” καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο ενός “σκανδάλου” που έχει ανάψει φωτιές στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Τελικά γνωρίζονταν ή όχι πριν μπουν στο παιχνίδι; Και κυρίως είχαν σχέση από πριν, ή το ενδιαφέρον του Γιάννη “προέκυψε” αφού μπήκαν στο σπίτι;

Οι ίδιοι αρνούνται όλα όσα τους καταλογίζουν οι συμπαίχτες τους, ενώ ειδικά η Αργυρώ αρνήθηκε τα πάντα όταν ρωτήθηκε σχετικά από την Μαρία Μπακοδήμου. Το μόνο που παραδέχονται είναι ότι είχαν συναντηθεί τυχαία σε ένα club.

Ο Νίκος Μουτσινάς όμως, στην εκπομπή του, παρουσίασε μία φωτογραφία που δείχνει τους δύο νέους αγκαλιασμένους και με εμφάνιση που προδίδει ότι το στιγμιότυπο αυτό έχει τραβηχτεί πολύ πριν μπουν στο παιχνίδι.

Μένει τώρα να φανεί αν θα παραδεχθούν την αλήθεια και φυσικά τι αποφάσεις θα ληφθούν για την παραμονή τους ή όχι στο παιχνίδι…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα