ΧΑ: ‘Πρεμιέρα’ για την Intercontinental International

ΧΑ: ‘Πρεμιέρα’ για την Intercontinental International

Πρωτογενής εισαγωγή των μετοχών της INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL Α.Ε.ΑΕ.Α.Π. στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Ξεκίνησε, σήμερα, 2 Αυγούστου 2016, η διαπραγμάτευση του συνόλου των 10.500.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (η Εταιρεία) στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.). Η Εταιρεία, μέσω της επιτυχημένης ολοκλήρωσης της ιδιωτικής τοποθέτησης, άντλησε κεφάλαια ύψους €14.490 χιλ.

Η Εθνική Χρηματιστηριακή ενήργησε ως Σύμβουλος Έκδοσης στην εισαγωγή των μετοχών της Εταιρείας, που είναι η πρώτη εισαγωγή στην Κύρια Αγορά του Χ.Α. την τελευταία 3ετία.

Η εισαγωγή της INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποτελεί απόδειξη ότι υπάρχουν ελληνικές εταιρείες με προοπτικές, στις οποίες οι επενδυτές δείχνουν εμπιστοσύνη παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Με κοινή προσπάθεια η Εθνική Χρηματιστηριακή, η Εταιρία και οι Αρχές, κατάφεραν να γίνει η εισαγωγή των μετοχών προς διαπραγμάτευση πραγματικότητα, αξιοποιώντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα που παρέχει ο Κανονισμός του Χ.Α. σε μια εταιρεία να εισάγει πρωτογενώς τις μετοχές στο Χρηματιστήριο, επιτυγχάνοντας επαρκή διασπορά, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ είχε το ρόλο του Συμβούλου Έκδοσης στις δύο και μοναδικές εκδόσεις για πρωτογενή εισαγωγή μετοχών στο Χ.Α. που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία 6ετία, αυτή της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ όπου είχε και το ρόλο του Συντονιστή Κυρίου Αναδόχου και την παρούσα.

Το σχετικό Ενημερωτικό Δελτίο της έκδοσης είναι διαθέσιμο σε έγχαρτη μορφή στα γραφεία της εταιρίας καθώς και στα γραφεία της Εθνικής Χρηματιστηριακής καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή στους εξής ιστότοπους:

***

Η Εθνική Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ αποτελεί τον βραχίονα παροχής Χρηματιστηριακών υπηρεσιών και υπηρεσιών Επενδυτικής Τραπεζικής του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας. Το Δεκέμβριο του 2015, επανέφερε την ονομασία «Εθνική Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ» στην επωνυμία της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα