Μην τα χάσετε

 

 

16 απίστευτοι προορισμοί που δεν έχουν ανακαλύψει οι τουρίστες

 
 
Βρίσκονται στην Ευρώπη αλλά παραμένουν ακόμα σχετικά άγνωστοι. Σας τους παρουσιάζουμε! (Pics)
 

Για όσους επιθυμούν να αποφύγουν τις “τουριστικές παγίδες” της Ευρώπης – εκεί δηλαδή που οι τουρίστες συρρέουν κατά χιλιάδες καθιστώντας αδύνατο το όνειρο των “ήρεμων διακοπών”, έχουμε τη λύση.

 

Μια πρόσφατη συζήτηση στο Quora κατέληξε στη δημιουργία της λίστες με τους καλύτερους προορισμούς στην Ευρώπη που παραμένουν άγνωστοι.

Δείτε τους και… ανακαλύψτε τους!

ΣΕΡΑΓΕΒΟ

 

Η πρωτεύουσα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης αποτελεί σήμερα έναν όλο και περισσότερο δημοφιλή τουριστικό προορισμό και μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις, που προσφέρονται για εξερεύνηση. Ένα μείγμα Ανατολής και Δύσης και μια πόλη επηρεασμένη από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, το Σαράγεβο προσφέρει μουσεία, τζαμιά, καθεδρικούς ναούς και πλακόστρωτα δρομάκια για τους επισκέπτες.

KUNGGSLEDEN

 

Το Kunggsleden γνωστό και σαν «το μονοπάτι του βασιλιά», είναι το πιο φημισμένο μονοπάτι μεγάλης απόστασης στην Σουηδία και ο απόλυτος προορισμός για τους ορειβάτες όλου του κόσμου. Το μονοπάτι αποτελείται από τέσσερα τμήματα και διασχίζει κάθετα την Σουηδία με κατεύθυνση από τον βορρά προς τον νότο κατά μήκος των συνόρων με την Νορβηγία.

BACHARACH

 

Στην κοιλάδα του ποταμού Ρήνου στη Γερμανία, η μικρή πόλη της Bacharach είναι η μοναδική εικόνα που δε θα σας αφήσει ασυγκίνητους με τα πέτρινα σοκάκια, τα πολύχρωμα σπίτια, τα όμορφα κάστρα και τις εκκλησίες.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη λίστα με τους μαγευτικούς προορισμούς

(Πηγή: Fortunegreece.com)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER