Μην τα χάσετε

 

 

Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο για το 2016

 
 
Η Ασία έχει και πάλι την τιμητική της
 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Singapore Changi Airport κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου αεροδρομίου στον κόσμο για το 2016, στα ετήσια βραβεία SkyTrax World Airport Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στο Παρίσι.

 

«Είναι μεγάλη τιμή να λαμβάνει τον τίτλο του Καλύτερου Αεροδρομίου στον κόσμο το Singapore Changi Airport για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Αυτή η αναγνώριση είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εμάς, ιδίως τώρα που βρίσκεται σε μια φάση μετασχηματισμού», δήλωσε ο CEO του αεροδρομίου Lee Seow Hiang.

Το αεροδρόμιο δέχεται 5.000 αφίξεις και αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα από 80 διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, ενώ αυτόν το μήνα έχει συνάψει σύμβαση 234 εκατ. δολαρίων για την επέκταση του τερματικού σταθμού ένα.

Παρακάτω ακολουθούν τα δέκα καλύτερα αεροδρόμια για το 2016, σύμφωνα με το SkyTrax:

 

10. BEIJING CAPITAL INTERNATIONAL AIRPORT

To Beijing Capital International Airport βρίσκεται στο Πεκίνο και είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο παγκοσμίως. Τη φετινή χρονιά βρέθηκε από την έβδομη στη δέκατη θέση της λίστας με τα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου.

 

9. SCHIPHOL AIRPORT

Το Schiphol Airport βρίσκεται στο Άμστερνταμ και στην ένατη θέση της λίστας με τα καλύτερα αεροδρόμια παγκοσμίως, ενώ κάθε χρόνο δέχεται περίπου 55 εκατ. επιβάτες από όλα τα μέρη του κόσμου.

 

8. HEATHROW AIRPORT

To Heathrow Airport είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του κόσμου και βρίσκεται στο Λονδίνο.

 

Δείτε τα υπόλοιπα εδώ

 

Πηγή: Fortunegreece.com

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER