Μην τα χάσετε

 

 

Λίστα All-Star Brands: Αυτά είναι τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εμπορικά σήματα για το 2017

 
 
Οι 15 μάρκες που ενσαρκώνουν την έννοια της breakthrough brand – του εμπορικού σήματος που ανήλθε ταχύτατα και έκανε το …μπαμ (Pics)
 

Στο πλαίσιο της μεθοδολογίας για τη λίστα Breakthrough Brands 2017 του Fortune, ζητήσαμε από τους συμμετέχοντες στην έρευνα να ονομάσουν μία εταιρεία σε οποιαδήποτε κατηγορία που αντιπροσωπεύει καλύτερα την έννοια της breakthrough brand – δηλαδή του εμπορικού σήματος που κατάφερε να ανέλθει ταχύτατα.

 

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Apple – με σχεδόν τριπλάσιες αναφορές από την επόμενη, τη Walmart. Ιδού οι 15 πρώτες:

APPLE

 

Καμία άλλη μάρκα δεν έχει τη συναισθηματική απήχηση της Apple, της οποίας το branding έχει υπάρξει τόσο καινοτόμο όσο τα προϊόντα της. Η εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες αναφορές, με διαφορά από τη δεύτερη.

WALMART

 

Βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας Fortune 500 με έσοδα περίπου 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και από πολλούς καταναλωτές θεωρείται μια υπερ-μάρκα.

GOOGLE

 

Η μητρική εταιρεία είναι η Alphabet, αλλά αυτός που απολαμβάνει την εκτίμηση των καταναλωτών είναι ο γίγαντας της διαδικτυακής αναζήτησης – η επωνυμία του κατάφερε να γίνει ρήμα της αγγλικής γλώσσας στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ BRANDS ΣΤΟ FORTUNEGREECE

Γιατί οι startups θέλουν να «εξαφανήσουν» τα drones
O στόχος του Μαρκ Ζούκερμπεργκ για το 2017
Πώς θα ανακάμψει η ελληνική οικονομία το 2017
 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER