Μην τα χάσετε

 

 

"Διασκέδαση χωρίς τσιγάρο"

 
 
Την πρώτη βραδιά χωρίς τσιγάρο γιορτάζει η Θεσσαλονίκη στις 30 Ιουνίου στις 8:30 το απόγευμα στην πλατεία Μοριχόβου στα Λαδάδικα
 
 
Την πρώτη βραδιά χωρίς τσιγάρο γιορτάζει η Θεσσαλονίκη στις 30 Ιουνίου στις 8:30 το απόγευμα στην πλατεία Μοριχόβου στα Λαδάδικα. Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κεντρικό μήνυμα της βραδιάς: «Διασκέδαση χωρίς τσιγάρο».  Εκπρόσωποι της τέχνης, της επιστήμης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και του επιχειρείν θα παραβρεθούν στην εκδήλωση για να γίνουν αρωγοί στη σημαντική αυτή προσπάθεια αλλαγής στάσης και συμπεριφοράς απέναντι στο κάπνισμα ρίχνοντας ένα πακέτο τσιγάρα στο 3μετρο τσιγάρο που θα στηθεί στην πλατεία Μοριχόβου συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια για ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας, ψυχαγωγίας και ζωής χωρίς τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το τεστ εθισμού από το antismoking center, να απολαύσουν τη μουσική, ποτό της βραδιάς και λάβουν πολλά δώρα καθώς και ένα κομπολόι από το μουσείο κομπολογιού.

Όλοι οι καλεσμένοι θα συνυπογράψουν τη Δέσμευση Ζωής-χάρτα- για την Εθνική Αντικαπνιστική Εκστρατεία, την οποία έχει ήδη υπογράψει πρώτος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.

Σύμφωνα με έρευνα κοινής γνώμης που πραγματοποιήθηκε, το 80% της ελληνικής κοινωνίας πιστεύει ότι η απαγόρευση του καπνίσματος από όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους από την 1η Ιουλίου είναι ένα μέτρο που σώζει ζωές.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER