Κυριακή, 19 Μαίου 2013
 
 
 
 
 

Μην τα χάσετε

Ελλάς-Γαλλία, Συμμαχία;;;

 

Βίντεο: Επεισοδιακή κατάθεση στεφάνων - Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής, του ΚΚΕ, αριστεριστών και αστυνομίας

 

Υπάλληλοι αυτοχρίσθηκαν διευθυντές και έδιναν άδειες

 

Ποιοι και με ποια κριτήρια θα γλιτώσουν το χαράτσι

 

Οι 81 διαθέσιμες υπηρεσίες του Δημοσίου με ένα κλικ

 

Επιστολή στους Μουσουλμάνους της Ελλάδας: Θα σάς σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα

 

Χρυσή Αυγή: Το "χάιλ Χίτλερ" το φώναζε ο θίασος του ΣΥΡΙΖΑ - Νομίζουν ότι η Βουλή είναι Δελφινάριο

 

''Τυφλές'' απολύσεις στο Δημόσιο χωρίς αξιολόγηση

 

Τατσόπουλος για Χρυσή Αυγή: "Θέλει η Π........ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"

 

Το "θαύμα" του Κανάκη στην Ελλάδα της γκρίνιας και της μιζέριας

 

Ιστορίες πείνας: Πώς είναι να πηγαίνεις για ύπνο με άδειο στομάχι

 

Γεμάτα ρεζερβουάρ, άδεια στομάχια

 

Ετήσια έκθεση: Οι Ανάδοχοι γονείς και το έργο της Action Aid σε αριθμούς

 

 

 

Υπάρχει προπονητής, αναμένεται η ανακοίνωση

 
 
Οι μόνοι που γνωρίζουν το όνομα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού είναι ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Έχουν καταλήξει στο διάδοχο του Ντούσαν Ίβκοβιτς και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του.

 

Το ερώτημα όμως που αμέσως προκύπτει είναι "ποιος είναι". Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραμένει το φαβορί, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν αποδεδειγμένα κρούσεις στον Φλέμινγκ, sτον Ζντοβιτς, sτον Πέσιτς και παλιότερο στον Ηλία Ζούρο.

Αυτή η καθυστέρηση είναι που γεννά αμφιβολίες για το αν ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου θα λάβει εν τέλει το πολυπόθητο χρίσμα. Άλλωστε ούτε για τον Ζντοβτς ούτε για τον Πέσιτς έχει διαρρεύσει οποιαδήποτε λεπτομέρεια, γεγονός που υποδηλώνει ότι αμφότεροι βρίσκονται στο ίδιο καθεστώς με τους έτερους υποψηφίους.  

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ρωτήθηκαν για το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους για την ομάδα και φυσικά για τις οικονομικές απαιτήσεις τους.

Το μόνο που συνίσταται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υπομονή. Άλλωστε οι διοικητικοί ηγέτες των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, οι οποίοι αλήθεια είναι πως δεν έχρισαν τον έναν ή τον άλλο φαβορί, είναι αυτοί που θα επιλέξουν το χρόνο που θα κάνουν γνωστές τις αποφάσεις τους.

 
NEWSLETTER
FOLLOW NEWS247:
 
comments powered by Disqus