Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013
 
 
 
 
 

Μην τα χάσετε

Γεωργιάδης σε Κραουνάκη: Είσαι άνανδρος. Όταν με γνώρισες έκανες τούμπες

 

Εξώδικο Intralot: Βγήκαν τα μαχαίρια στον ΟΠΑΠ

 

Οι παραλλαγμένοι στίχοι Κραουνάκη και τα καρφιά για Μανωλίδου - Γεωργιάδη

 

Γιούνκερ: Ήθελαν να πετάξουν την Ελλάδα σαν ένα κομμάτι χαρτί

 

"Μαύρο" και λουκέτο σε πέντε νοσοκομεία

 

Πολύδωρας: "Λευτεριά στον Λάκη Γαβαλά. Και ας μην τον ξέρω προσωπικά"

 

Βίντεο: Κεραυνός χτυπά και τραυματίζει μάνα και κόρη

 

Live Εικόνα: Δείτε ζωντανά το πρόγραμμα της ΝΕΤ

 

Ξεκινούν τη λειτουργία τους τα Σημεία Εξυπηρέτησης του Δημότη

 

Δύο κινέζικες εταιρείες στην Ελλάδα για επενδύσεις

 

"Αβάπτιστα" τα ελληνικά προϊόντα

 

Άφησαν νηστικό παιδί για χρέος 1,75£

 

Επιστολή 17χρονου στον πρωθυπουργό: Η ΕΡΤ ανήκει σε όλους τους Έλληνες

 

 

 

Θέλει Πουλίδο ο Αρης

 
 
Τον 33χρονο Ισπανό αμυντικό, Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Αρης. Απέφυγε την ωραιοποίηση της κατάστασης ο Κατσαβάκης: "Τα περισσότερα παιδιά δεν είναι έτοιμα". Τι είπε για τα μεταγραφικά.

 

Τη μία από τις τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών εξετάζει ο Αρης. Αυτός είναι ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης μετά από διετή θητεία.

Ο 33χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ και έχει αγωνιστεί σε Σπόρτινγκ Χιχόν, Ράγιο Βαγεκάνο, Χετάφε, Αλμερία και Σαραγόσα, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους "κίτρινους" και αν ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι τότε θα πει το "ναι".

Στους Αρκάδες ο Πουλίδο είχε συμβόλαιο περίπου 350.000 ευρώ για δύο χρόνια, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς θα επιδιώξουν να κατεβάσουν κατά πολύ τις απαιτήσεις του για συμβόλαιο ενός έτους.

Στο μεταξύ, μετά από πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι η αποστολή του Αρη έφτασε στο Πράτο Αλο Στέλβιο της Ιταλίας όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ωστόσο, παρά την κούραση των ποδοσφαιριστών, οι προπονήσεις ξεκινούν άμεσα.

 
NEWSLETTER
FOLLOW NEWS247:
 
comments powered by Disqus