Μην τα χάσετε

 

 

Έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ και κατέρρευσαν στον πάγο

 
 
Η συγκινητική στιγμή για την Aljona Savchenko και τον Bruno Massot που κατέκτησαν το χρυσό στο ελεύθερο πρόγραμμα του καλλιτεχνικού πατινάζ στην Pyeongchang
 

Το γερμανικό δίδυμο του πατινάζ Aljona Savchenko και Bruno Massot σφράγισε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Pyeongchang, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε μέχρι τώρα, σε μια άψογη εμφάνιση.

 

Ήταν τόσο έντονη η στιγμή όμως για τους δυο τους, που αμέσως μετά κατέρρευσαν στον πάγο και ξέσπασαν σε δάκρυα.

Οι δυο τους διαγωνίζονταν στο ελεύθερο πρόγραμμα και σκόραραν με 159,31 βαθμούς, που απ' την τέταρτη θέση με την οποία φλέρταραν πριν την σημερινή τους εμφάνιση, βρέθηκαν στην πρώτη αρπάζοντας το χρυσό μέσα απ' τα χέρια της Κίνας με μόλις 0,43 βαθμούς.

 

Το αργυρό πήγε τελικά στην Κίνα και το ζευγάρι των Sui Wenjing και Han Cong ενώ το ζευγάρι απ' τον Καναδά Meagan Duhamel και Eric Radford, που ήδη μετράει ένα χρυσό μετάλλιο, κατέκτησε το χάλκινο.

 

Πρόκειται για το πρώτο χρυσό της Γερμανίας στο άθλημα απ' το 1952.

Η 34χρονη Savchenko έχει ήδη κερδίσει δύο χάλκινα μετάλλια με τον πρώην παρτενέρ της Robin Szolkowy, αλλά επιτέλους έπειτα από πέντε συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες έφτασε στην κορυφή.

(AP Photo/Bernat Armangue)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER