Μην τα χάσετε

 

 

Βίντεο: Ένα ερπυστριοφόρο για ιδιωτική χρήση

 
 
Αν το Hummer φαίνεται ...λίγο για τις απαιτήσεις σας, τότε, το Ripsaw EV2 έρχεται να δώσει την απάντηση στις αναζητήσεις σας
 

Είναι...τρελοί αυτοί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και πάντα βρίσκουν κάτι για να ταράξουν τα νερά και να σε αφήσουν με το στόμα ορθάνοιχτο.

 

 

Εσείς θα σκεφτόσασταν να αγοράσετε το Ripsaw EV2; Ενδεχομένως, αν το σπίτι σας βρισκόταν κάπου σε μια σπηλιά ή σε μια λαξευτή πλαγιά ενός βουνού, οπότε ένα τέτοιο όχημα θα μπορούσε να σας πάει έως εκεί με ασφάλεια.

 

Το Ripsaw EV2 που εξελίχθηκε στην βάση ενός στρατιωτικού οχήματος διαθέτει ήδη άδεια κυκλοφορίας στους δρόμους (στις ΗΠΑ φυσικά, γιατί, κάτι τέτοιο στην Ευρώπη φαντάζει αδύνατο) και, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρία κατασκευής υπάρχουν ήδη πολλοί ενδιαφερόμενοι. ΄Έστω και αν η τιμή του κάθε άλλο παρά προσιτή μπορεί να θεωρηθεί, αφού ξεπερνά τις 200.000 δολάρια.

 

Το ερπυστριοφόρο όχημα με τα αμαρτισέρ που έχουν διαδρομή 30 εκατοστών, εξοπλίζεται με ένα δυνατό κινητήρα ντίζελ απόδοσης 600 ίππων και είναι ικανό να φτάσει εκεί που κανένα άλλο συμβατικό όχημα δεν θα μπορέσει.

 

Στο εσωτερικό, φυσικά, μην περιμένετε πολλά πράγματα. Πάντως, αν μη τι άλλο η πολυτέλεια είναι διάχυτη με στρογγυλά όργανα, φωτειζόμενους διακόπτες και χειριστήρια και μία ευμεγέθη οθόνη στην κεντρική κονσόλα.

 

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER