Μην τα χάσετε

 

 

Μόνο από ανανεώσιμες πηγές θα παίρνει ενέργεια το BMW Group

 
 
Σημαντικές ανακοινώσεις στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή στη Βόννη
 

Ολα αλλάζουν στον κλάδο της αυτοκίνησης και η Ευρώπη δίνει το στίγμα της. Με συγκεκριμένες ενέργειες, οι αυτοκινητοβιομηχανίες της γηραιάς ηπείρου αναζητούν λύσεις προκειμένου να περιορίσουν τις εκπομπές ρύπων.

 

Με την ευκαιρία της Διάσκεψης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή στη Βόννη, αυτές τις ημέρες, το BMW Group ανακοίνωσε σημαντικές καινοτομίες στην ενεργειακή στρατηγική του. Από το 2020, η εταιρεία θα προμηθεύεται ηλεκτρική ενέργεια μόνο από ανανεώσιμες πηγές σε όλο τον κόσμο. Επομένως, ο όμιλος κάνει ένα σημαντικό βήμα πλησιάζοντας τον μακροπρόθεσμο στόχο του για παραγωγή με μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Την 1 ημέρα της Διάσκεψης, η ατζέντα επικεντρώθηκε στην απεξάρτηση από τον άνθρακα στον τομέα μεταφορών., η οποία είναι μείζον θέμα στο διάλογο για τη βιωσιμότητα, και για τη βιομηχανία αυτοκινήτου και θα παραμείνει κορυφαία προτεραιότητα.

Ωστόσο, με την παγκόσμια αύξηση των ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων, θα χρειαστεί να δοθούν απαντήσεις στο πως θα ενταχθούν τα οχήματα αυτά στα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας. Με τις ηλεκτροκίνητες λύσεις του, το BMW Group συμβάλλει σημαντικά στην απεξάρτηση της βιομηχανίας από τον άνθρακα: νέα επιχειρηματικά μοντέλα θα ενσωματώσουν την ηλεκτροκίνηση σε ένα πιο ευέλικτο, ολοκληρωμένο σύστημα ενέργειας.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER