Μην τα χάσετε

 

 

Περιπολικό στο Αμπού Ντάμπι βγαλμένο από το Fast and Furious

 
 
Κανένας ληστής δεν θα ήθελε να καταδιωχθεί από το συγκεκριμένο περιπολικό. Δείτε το εντυπωσιακό περιπολικό στο Αμπού Ντάμπι (pics+vid)
 

Πιθανότατα να μην έχετε ακούσει για το μοντέλο αυτοκινήτου Lykan HyperSport. Είναι ένα σπάνιο αυτοκίνητο και το μόνο μέρος που μπορεί να το έχετε δει είναι στη ταινία ''Fast and Furious 7'', όταν ''πήδηξε'' μεταξύ κτιρίων. Το  Lykan HyperSport είναι το πρώτο ''υπέρ-αυτοκίνητο'' της Μέσης Ανατολής. Στο κόσμο υπάρχουν μόνο 7 τέτοια αυτοκίνητα.

 

 

Ο κατασκευαστής του ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο αμάξι μπορεί να πιάσει μέχρι και 62 μίλια την ώρα μέσα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα. Η τελική του ταχύτητα είναι 245 μίλια/ώρα ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 3,4 εκατομμύρια δολάρια.

Λογικό είναι λοιπόν κάποιος να θεωρεί ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα ανήκει σε κάποιον σουλτάνο ή πρίγκιπα. Και όμως το Lykan δεν ανήκει σε κάποιον πλούσιο αλλά στον στόλο της αστυνομικής δύναμης του Αμπού Ντάμπι.

 

Το συγκεκριμένο αμάξι έρχεται να ανταγωνιστεί μια Lamborghini Aventador, μια Aston Martin One-77, μια Ferrari FF καθώς και μια Bugatti Veyron. Αμάξια που ανήκουν στην αστυνομία του Αμπού Ντάμπι.

 

Πηγή:.slashgear.com

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER