Citizen Jim & The Spicy Combos στο Βρυσάκι

Citizen Jim & The Spicy Combos στο Βρυσάκι

Ο πάντα ενδιαφέρον και δημιουργικός Citizen Jim επιστρέφει στις 12 Ιουλίου με την μπάντα του The Spicy Combos στα πλαίσια του Athens Fringe Festival

Ο CitizenJim επιστρέφει μαζί με την μπάντα, TheSpicyCombos, με πικάντικο ύφος και όρεξη για πειραματισμό με το πρώτο τους άλμπουμ, Trashotomy. Μια funkorockrap εμπειρία του μυαλού σε οικολογικά και εναλλακτικά μονοπάτια ενάντια στην trashlobotomy.

ΑthensFringeFestival 2018

Στα πλαίσια μιας καλοκαιρινής γιορτής, το ΑthensFringeFestival, ο CitizenJim & TheSpicyCombos θα εμφανιστούν την Πέμπτη 12 Ιουλίου στο χώρο τέχνης και δράσης «Βρυσάκι» ή αλλιώς ένα κομμάτι του τοπίου της Πλάκας.

Ο Jim άρχισε να ηχογραφεί ροκ κομμάτια μόνος του πριν 6 χρόνια, ως onemanband. Πριν ένα χρόνο συστήθηκε στο κοινό με το ‘WinnersofLosersEP με τη υπογραφή του μουσικού, ηχολήπτη και παραγωγού, Γιώργου Σιμάτου.

Ο Jim συνεχίζει να ηχογραφεί και άλλα demo του αλλά παράλληλα τζαμάρει εδώ και δύο χρόνια με τη μπάντα TheSpicyCombos. Αυτή η κατάσταση γέννησε μερικά κομμάτια τα οποία σήμερα ανήκουν σε αυτό το νέο δίσκο!

Συντελεστές:

CitizenJim (φωνή) (κιθάρα)

Θοδωρής Σταυριανός (μπάσο)

Χρήστος Βίγκος (ντραμς)

Σπύρος Γεωργαντάς (κιθάρα)

Πληροφορίες εκδήλωσης:

12 Ιουλίου 2018,

Είσοδος: 5€

Ώρα: 21:30

Τοποθεσία:

Βρυσάκι

Βρυσακίου 12, Αθήνα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα