Νεκρός επί δέκα μέρες - NEWS247
 
 
Δευτέρα, 21 Μαίου 2012
 
 
 
 

Μην τα χάσετε

Κατηγορώ Παπαδημούλη σε Σαχινίδη για 120 προεκλογικές μεταθέσεις

 

Victoria Hislop: Η τραγωδία της αγαπημένης μου Ελλάδας

 

Παπανδρέου: Πρώτα εκλογές και μετά δημοψήφισμα

 

Οι τοποθετήσεις των κομμάτων για το προεκλογικό debate

 

Αχμέτ Νταβούτογλου: Αισθάνομαι Μακεδόνας

 

Η επιστροφή της Ντόρας στη ΝΔ με τα μάτια του "Ψαλιδοχέρη"

 

Η επιστολή της Σταμάτη από το Θριάσιο νοσοκομείο

 

Σικάτοι και προσεγμένοι σε συσσίτια. Όταν η φτώχεια δεν κάνει διακρίσεις

 

Χρυσή Αυγή: "Ψιλό γαζί δουλεύει τον κοσμάκη και ο Καμμένος"

 

Η ανθρωπιά του συγκίνησε το διαδίκτυο

 

Στο συν-πλην 1% ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη τριών νέων δημοσκοπήσεων

 

Δημοσκόπηση Public Issue: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, εντός Βουλής ο Τζήμερος

 

"Πόλεμος" στο Twitter μεταξύ Παπαδημούλη - Ψυχάρη

 

Δημοψήφισμα στην Ελλάδα μαζί με τις εκλογές ζητά η Μέρκελ

 

Ο οδηγός του τανκ του Πολυτεχνείου απαντά στον Μιχαλολιάκο

 

Με γερμανικό σταυρό στο δαχτυλίδι η σύζυγος Μιχαλολιάκου

 

 

 

Νεκρός επί δέκα μέρες

 
 
Για δέκα μέρες κείτονταν νεκρός ο συνθέτης Μανώλης Ρασούλης τον οποίο βρήκαν την Κυριακή στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Έμφραγμα η αιτία θανάτου. Τη Τρίτη η κηδεία του στο Α' νεκροταφείο Αθηνών (Vid)
 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ματθαίο Τσούγκα, που έκανε το πρωί, την νεκροψία και νεκροτομή, ο γνωστός συνθέτης Μανώλης Ρασούλης βρισκόταν νεκρός στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, για δέκα μέρες.

Τελικά εντόπισαν τη σορό του φίλοι, που του τηλεφωνούσαν, αλλά δεν απαντούσε το πρωί της Κυριακής.

Ο θάνατος του Μανώλη Ρασούλη οφείλεται σε έμφραγμα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος επήλθε πριν από δέκα μέρες!

Το δεύτερο και θανατηφόρο τελικά έμφραγμα (είχε προηγηθεί, σύμφωνα με τους οικείους του κι άλλο έμφραγμα, καθώς ο ίδιος παραπονιόταν για πόνους στο στήθος προ εικοσαημέρου) το υπέστη το Σάββατο 5 Μαρτίου.

Χρήματα στην "Κιβωτό του Κόσμου" αντί στεφάνων

Η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία, ζητά με σχετική ανακοίνωση προς τον Τύπο, αντί για στεφάνια, τα χρήματα να διατεθούν στον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού "Κιβωτό του Κόσμου".

Τα έξοδα της κηδείας θα καλυφθούν από την ΑΕΠΠΙ (Ελληνική Εταιρεία προς Προστασία της Πνευματικής Ιδιοκτησίας Α.Ε.)

Οι τραπεζικοί Λογαριασμοί είναι: EUROBANK: 0026 0178 870100 872073 και Πειραιώς: 5023 - 032595 - 870.

Την Τρίτη 15/03, στις 16.30 το απόγευμα, θα κηδευθεί από το Α΄νεκροταφείο της Αθήνας.

 

 

 
FOLLOW NEWS247:
 
ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:
Σχόλια( )