Γνώμες

Ο Πέτρος Ευθυμίου είναι Ενταταλμένος Σύμβουλος της 24MEDIA. Διετέλεσε πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας «Το Βήμα», διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ΤΟΠ FM και αρχισυντάκτης του περιοδικού «Αντί». Στη δημόσια τηλεόραση (ΝΕΤ) είχε την ευθύνη οργάνωσης και παρουσίασης της πολιτικής εκπομπής “Τελική Ευθεία” ενώ ηταν ο συντονιστής του πρώτου debate των εκλογών του 1996.

Έχει λάβει το πρώτο βραβείο “Δημοσιογραφικής Αριστείας” από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο το 1998. Έχει διατελέσει ευρωβουλευτής, βουλευτής, υπουργός Παιδείας και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ). Δίδαξε δημοσιογραφία ως επισκέπτης καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το 2012-2013 υπήρξε fellow του Weatherhead Center for International Affairs του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Πέτρος Ευθυμίου

Άρθρα

Ασφαλείς ήρωες στην Ελλάδα είναι μόνον οι νεκροί

Πέτρος Ευθυμίου

Ο Πέτρος Ευθυμίου, μετά από 50 χρόνια καταθέτει τη μαρτυρία του για τη δικτατορία. Η στάση του ελληνικού λαού και η γενιά του Πολυτεχνείου που στοχοποιήθηκε ετεροχρονισμένα

Απριλίου 21 2017 06:36
 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

τώρα στο Newsroom

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα