#i_amartia_tis_omorfias. Η ‘κακιοτάτη’ Τασώ Καββαδία κατέκλυσε το ελληνικό twitter

default image

Με αφορμή την προβολή μιας από τις ταινίες όπου ανέδειξε την απολυτότητα της κακίας της, υποκριτικά βεβαίως-βεβαίως, το twitter αποτίει φόρο τιμής στην super vilain του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου

Τα trends του twitter κατορθώνουν συχνά πυκνά να μας εκπλήξουν, τόσο για την επιλογή της θεματολογίας, όσο και για την ευρηματικότητα των χρηστών στη συζήτηση και την αποθέωση ενός θέματος. Από το βράδυ της Παρασκευής στο ελληνικό διαδίκτυο φιγουράρει ανάμεσα στα δημοφιλέστερα hashtags το #i_amartia_tis_omorfias. Αναζητήσαμε να βρούμε περισσότερα στοιχεία και τελικά ανακαλύψαμε τον απόλυτο ύμνο στην πιο χαρακτηριστική μοχθηρή περσόνα του ελληνικού κινηματογραφου, την Τασσώ Καββαδία.

Φαίνεται πως το MEGA πέτυχε διάνα, να επιλέξει την ταινία “Η Αμαρτία της Ομορφιάς”, ελληνική δραματική ταινία από το 1972. Το στόρι της περιγράφει πως η Μπέτυ Λιβανού θα πέσει στα νύχια της εξαδέρφης του Βελζεβούλ, Κρουέλα Ντεβίλ και Βολντεμορ σε συσκευασία του ενός πεθεράς της που θα της κάνει το βίο, αβίωτο προκειμένου να τη χωρίσει από τον κανακάρη της, Νίκο Γαλανό.

Από τις επικότερες ατάκες, που έδωσαν και πήραν στο twitter, η ομίχλη του Λονδίνου:

Και η σπέσιαλ έκρηξη στη Μπέτυ Λιβανού παρακάτω:

Και το twitter με αυτά και με εκείνα πήρε φωτιά, από εκδηλώσεις λατρείας και αναπαραγωγή ατάκας:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα