Μην τα χάσετε

 

 

Καθορίστηκε το ύψος των αποδοχών των επαγγελματιών Υγείας που θα στελεχώσουν τις ΤΟΜΥ

 
 
Πως καθορίζονται οι μηνιαίες αποδοχές σύμφωνα με την απόφαση
 

Στον καθορισμό των αποδοχών των επαγγελματιών υγείας και του λοιπού προσωπικού που στελεχώνουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) προχώρησαν τα συναρμόδια υπουργεία Υγείας, Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών. Σύμφωνα με την απόφαση, οι μηνιαίες αποδοχές τους καθορίζονται ως εξής:

 

α. Ιατροί με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας και Παιδιατρικής λαμβάνουν τις αποδοχές και τα επιδόματα του Επιμελητή Α’ του Ε.Σ.Υ., σύμφωνα με τον ν.4461/2017 (ΦΕΚ 38 Α΄).

β. ΠΕ Νοσηλευτικής, ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΠΕ Διοικητικού/ Οικονομικού, ΤΕ Νοσηλευτικής, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΤΕ Επισκεπτών/τριών Υγείας, ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών και ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων λαμβάνουν τις μηνιαίες τακτικές αποδοχές σύμφωνα με τον ανωτέρω 1β) σχετικό νόμο.

Η μισθοδοσία του προσλαμβανόμενου προσωπικού καλύπτεται από ενωσιακούς πόρους, στο πλαίσιο τετραετούς συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος με αξιοποίηση πόρων από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 7 του άρθρου 106 του ν. 4461/2017. Η δαπάνη που θα προκληθεί από την παρούσα θα βαρύνει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τα έτη 2017, 2018, 2019 και 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ HEALTHVIEW

 

Πτώση 40% παρουσιάζουν οι δαπάνες υγείας κατά την περίοδο 2009-2015
Άνοδο για τρίτη συνεχή χρονιά των θανάτων από υπερβολική δόση ναρκωτικών στην Ευρώπη
 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network