Μην τα χάσετε

 

 

Καιρός: Ο χιονιάς ξαναχτυπά για τουλάχιστον δύο 24ωρα

 
 
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Νέα επέλαση του χιονιά. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο
 

Βαθμιαία επιδείνωση του καιρού από σήμερα το βράδυ, με χιονοπτώσεις κατά περιόδους σε ορεινά- ημιορεινά, καθώς και σε σχετικά πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

 

Η κακοκαιρία σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης και θα διατηρηθεί τουλάχιστον για δύο 24ωρα.

Αναλυτικά, σήμερα, Πέμπτη θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στην Μακεδονία και τη Θράκη, ακόμα και σε πιο πεδινές περιοχές, καθώς και σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Την Παρασκευή χιονοπτώσεις αναμένονται το πρωί στην κεντρική Μακεδονία, κυρίως τη Χαλκιδική, από τα 200 μέτρα υψόμετρο, στη Θεσσαλία από τα 200 μέτρα, στην κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα και Εύβοια από τα 300-400 μέτρα και στη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο από τα 400-500 μέτρα.

Το Σάββατο  η κακοκαιρία θα συνεχιστεί στις ίδιες περιοχές και θα επεκταθεί και στα ημιορεινά της Κρήτης. Από το απόγευμα όμως της ίδιας ημέρας τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σε όλα τα ηπειρωτικά και το βράδυ θα σταματήσουν.

Από το βράδυ του Σαββάτου και νωρίς το πρωί της Κυριακής αναμένεται παγετός στα ηπειρωτικά, ο οποίος στα βόρεια θα είναι ισχυρός μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.

(Πηγή φωτογραφίας: sooc)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER