Γιατροί σε σκάνδαλο - NEWS247
 
 
Δευτέρα, 21 Μαίου 2012
 
 
 
 

Μην τα χάσετε

Κατηγορώ Παπαδημούλη σε Σαχινίδη για 120 προεκλογικές μεταθέσεις

 

Victoria Hislop: Η τραγωδία της αγαπημένης μου Ελλάδας

 

Παπανδρέου: Πρώτα εκλογές και μετά δημοψήφισμα

 

Οι τοποθετήσεις των κομμάτων για το προεκλογικό debate

 

Αχμέτ Νταβούτογλου: Αισθάνομαι Μακεδόνας

 

Η επιστροφή της Ντόρας στη ΝΔ με τα μάτια του "Ψαλιδοχέρη"

 

Η επιστολή της Σταμάτη από το Θριάσιο νοσοκομείο

 

Σικάτοι και προσεγμένοι σε συσσίτια. Όταν η φτώχεια δεν κάνει διακρίσεις

 

Χρυσή Αυγή: "Ψιλό γαζί δουλεύει τον κοσμάκη και ο Καμμένος"

 

Η ανθρωπιά του συγκίνησε το διαδίκτυο

 

Στο συν-πλην 1% ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη τριών νέων δημοσκοπήσεων

 

Δημοσκόπηση Public Issue: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, εντός Βουλής ο Τζήμερος

 

"Πόλεμος" στο Twitter μεταξύ Παπαδημούλη - Ψυχάρη

 

Δημοψήφισμα στην Ελλάδα μαζί με τις εκλογές ζητά η Μέρκελ

 

Ο οδηγός του τανκ του Πολυτεχνείου απαντά στον Μιχαλολιάκο

 

Με γερμανικό σταυρό στο δαχτυλίδι η σύζυγος Μιχαλολιάκου

 

 

 

Γιατροί σε σκάνδαλο

 
 
Έξι γιατροί δημόσιων νοσοκομείων αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες καθώς εμφανίζονται να έχουν οικονομικές δοσοληψίες με εταιρεία ορθοπεδικών.
 

Αντιμετωποι με δύο κακουργηματικές κατηγορίες βρίσκονται εξι γιατροί δημόσιων νοσοκομείων, οι οποίοι εμφανίζονται να είχαν παράνομες δοσοληψίες με γνωστή εταιρεία ορθοπεδικών, την De Puy International.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εισαγγελέας Εφετών, Αννα Ζαίρη ολοκλήρωσε την προκαταρκτική έρευνα και ζητά να ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος έξι γιατρών, νυν και πρωην διευθυντών ορθοπεδικών κλινικών σε δημόσια νοσοκομεία.

Ολα ξεκίνησαν μετά τις καταγγελίες για επιλεκτικές επιλογές των προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρείας από τους εν λόγω γιατρούς και μάλιστα κοστολογώντας τα έως και 30% ακριβότερα, με αποτέλεσμα να ζημιώνεται το Δημόσιο. Τότε άρχισε να διενεργείται η προκαταρκτική έρευνα.

Από το άνοιγμα των λογαριασμών των γιατρών προέκυψαν μεγάλες διαφορές μεταξύ των τραπεζικών τους καταθέσεων και του δηλωθέντος εισοδήματός τους.

Η εισαγγελική έρευνα θα συνεχιστεί καθώς ερευνώνται γιατροί δημοσίων νοσοκομείων αλλα και στελέχη της DePuy Ελλάδος.

 
FOLLOW NEWS247:
 
ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:
Σχόλια( )