Καταδίωξη και προσαγωγές για τα...σκουπίδια του Πύργου
Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίσσονται τα τελευταία βράδια για τα...μάτια των σκουπιδιών του Πύργου, αφού ο δεματοποιητής στο Ποτόκι έχει κλείσει και τα απορρίμματα φεύγουν νύχτα προς άγνωστες κατευθύνσεις, με την αστυνομία να είναι σε επιφυλακή.
Οι αρχές δεν έχουν σταματήσει να δέχονται καταγγελίες, μια για παράνομη μεταφορά των σκουπιδιών στον πρώην ΧΑΔΑ Αρχαίας Ολυμπίας και μια στο ΧΑΔΑ του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ενώ οι περιπολίες τους φαίνεται ότι έπιασαν τόπο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες συνέλαβαν δύο άτομα.
Και όλα αυτά μετά την ενεργοποίηση κάποιων πολιτών, οι οποίοι είδαν να γίνεται αποκομιδή των σκουπιδιών αργά το βράδυ από κεντρικά σημεία του Πύργου και θεώρησαν ότι δεν θα έμεναν φορτωμένα στα απορριμματοφόρα. Ορισμένοι μάλιστα τα πήραν από πίσω, προκειμένου να δουν που θα κατέληγαν, ενημερώνοντας σχετικά την αστυνομία.
Πηγή: ilialive.gr
