Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

ActionAid: Ηράκλειο – πόλη αλληλεγγύης!

 
 
Από τις 4 έως τις 16 Ιουνίου η ActionAid θα βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που ζουν στην ακραία φτώχεια.
 

 Οι δράσεις ευαισθητοποίησης πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Ξενοδόχων, του Συλλόγου Επιχειρηματιών Εστίασης και των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

 

Πρόγραμμα

Προβολές ντοκιμαντέρ της ActionAid

Σάββατο 6/6: Palestine, Κυριακή 7/6: Excision, Δευτέρα 8/6: Land for Sale, Τρίτη 9/6: Seeds of Hope, Τετάρτη 10/6: Palestine, Πέμπτη 11/6: Excision.

Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 8.00 μμ και πραγματοποιούνται στο «Μικρό Θεατράκι» του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ηρακλείου, Πλαστήρα και Ρωμανού. Είσοδος: 3 ευρώ.

ActionAid Open Day

Σάββατο 13/6: ανοιχτή ημέρα με εκδηλώσεις: 11.00 πμ με 4.00 μμ: Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες για τα ανθρώπινα δικαιώματα από την εκπαιδευτική ομάδα της ActionAid. 8.30 μμ με 10.00: Ομιλίες Αναδόχων από το Ηράκλειο που έχουν ταξιδέψει με την ActionAid και θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους για το πώς μπορείς να βρεις την ελπίδα ακόμα κι όταν ζεις στην ακραία φτώχεια. Επίσης, όλη την ημέρα, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν την έκθεση φωτογραφίας και να  αγοράσουν πρωτότυπα αντικείμενα από όλον τον κόσμο από το κατάστημα της ActionAid. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ηρακλείου, Πλαστήρα και Ρωμανού. Είσοδος: ελεύθερη.

Party in the Park

Τρίτη 16/6: συναυλία αλληλεγγύης με τον Ross Daly, τους Alan Dalon και τα Νέφαλα στο Πάρκο Γεωργιάδη. Η συναυλία ξεκινά στις 9.00 μμ. Είσοδος: 5 ευρώ.

Info-point ActionAid

Από την Πέμπτη 4 έως και την Τρίτη 16 Ιουνίου από τις 6.00 μμ ως 9.00 μμ θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο της ActionAid στην Πλατεία Λιονταριών.

Οι επιχειρήσεις δίπλα στην ActionAid

Ταυτόχρονα με τις εκδηλώσεις, επιχειρήσεις του Ηρακλείου θα στηρίζουν έμπρακτα την ActionAid. Όπου βρείτε το αυτοκόλλητο τηςActionAid «Ιούνιος 2015 – Ηράκλειο Πόλη Αλληλεγγύης», με τις αγορές σας θα στηρίζετε τη δράση μας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να δείξουμε ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο!

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER