Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αδιέξοδο για τις γουρούνες

 
 
Οι ιδιώτες και όσοι ενοικιάζουν γουρούνες δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από την συνάντηση και όπως λένε σκοπεύουν να προχωρήσουν σε νομικές κινήσεις
 

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ιδιοκτητών τετράτροχων στο υπουργείο Μεταφορών.

 

Η 7μελης επιτροπή συναντήθηκε με τον γ.γ του υπουργείου μεταφορών Αθανάσιο Βούρδα χωρίς οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία.

 

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαμιεδάκη πρόεδρο της ομοσπονδίας ενοικιαζομένων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετων, αυτό που τους μετέφερε ο γενικός γραμματέας είναι ότι θα αποσυρθούν απο τους δρόμους όλες οι γουρούνες από 125 κυβικά και κάτω γιατί δεν θεωρούνται ασφαλείς. Όσον αφορά αυτές που είναι μεγαλυτερου κυβισμού, σύμφωνα με τον κ. Μπαμιεδάκη, το υπουργείο σκοπεύει να επιτρέπει την κυκλοφορία τους από τη στιγμή που θα πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και με έκδοση νέου ειδικού διπλώματος κατηγορίας Β1 ειδικά για τα τετράτροχα.

Οι ιδιώτες και όσοι ενοικιάζουν γουρούνες δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από την συνάντηση και όπως λένε σκοπεύουν να προχωρήσουν σε νομικές κινήσεις για να ανακόψουν το νομοσχέδιο του υπουργείου.

Φωτογραφία: sooc.gr

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER