Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Άγριες συμπλοκές στα βαγόνια του ΗΣΑΠ μεταξύ οπαδών ΑΕΚ - Μίλαν

 
 
Οι Ιταλοί δεν άκουσαν τις συστάσεις της Αστυνομίας να μεταβούν στο γήπεδο με μισθωμένα λεωφορεία που υπήρχαν στο Καλλιμάρμαρο και επιβιβάστηκαν στον Ηλεκτρικό στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα όταν εισήλθαν στο τρένο, στα Πευκάκια οι οπαδοί της ΑΕΚ, να ξεσπάσουν άγρια επεισόδια. Πέντε τραυματίες
 

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν μέσα στα βαγόνια του Ηλεκτρικού μεταξύ των σταθμών Πευκάκια και Περισσού, μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Μίλαν.

 

Περίπου 80 Ιταλοί δεν άκουσαν τις συστάσεις της Αστυνομίας να μεταβούν στο γήπεδο με μισθωμένα λεωφορεία που υπήρχαν στο Καλλιμάρμαρο και επιβιβάστηκαν στον Ηλεκτρικό στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα όταν συναντήθηκαν με τους οπαδούς της ΑΕΚ στα Πευκάκια και στον Περισσό να ξεσπάσουν άγρια επεισόδια μεταξύ τους. Οι φωτοβολίδες και τα αντικείμενα έφευγαν και από τις δύο πλευρές και μάλιστα ορισμένα καπνογόνα κατέληξαν και μέσα στα βαγόνια.

Ο συρμός ακινητοποιήθηκε και υπέστη φθορές, ενώ έγινε μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία. Πέντε άτομα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Στο σημείο πήγε άλλος συρμός για να μεταφέρει τους οπαδούς στο γήπεδο.

Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν έξι οπαδοί της Μίλαν, οι οποίοι και συνελήφθησαν για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER