Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αιματηρό τροχαίο: Η Porsche δεν έκανε κόντρα με το Audi του ποδοσφαιριστή

 
 
Γνωστός ποδοσφαιριστής ο ιδιοκτήτης του R8 που σταμάτησε στο αιματηρό τροχαίο με την Porsche. Από το υλικό δεν προέκυψε να έκανε κόντρα με κανέναν ο 23χρονος οδηγός της Porsche και το σπορ Audi κινείται ομόρροπα μεν αλλά ακολουθεί
 

Εντοπίστηκε στις κάμερες της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας το Audi R8, για το οποίο είχε κάνει λόγο ο τραγικός πατέρας του αιματηρού τροχαίου έξω από το Ύπατο Θηβών.

 

Υπενθυμίζεται πως ο Υπάτιος Πατμάνογλου είχε πει: "Αυτός πήγαινε με 300 σίγουρα και ήταν και ένα R8 από πίσω του και πρέπει να πατιόντουσαν. Μετά έκανε όπισθεν το R8 και βγήκε και ήρθε στη μεριά μου και μου λέει το παιδί "χρειάζεσαι βοήθεια;". Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ να είχαν ή σχέσεις, ή φιλίες, ή απλά να τύχαν και οι δυο. Ήταν ένα με ξένα νούμερα, νομίζω βουλγάρικα. Ήταν ένα μελαχρινό παιδί με ξανθό μαλλί, αδύνατο, πιτσιρικάς και αυτός 24-25. Έκλαιγε το παλικάρι. Υποθέτω ότι ήταν φίλος, δεν ξέρω".

Τελικά, από τις κάμερες οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας είδαν τις πινακίδες που παραπέμπουν στην ιδιοκτησία ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος και θα κληθεί να καταθέσει, αν οδηγούσε εκείνος πρώτα από όλα, αν είδε κάτι κλπ.

Από το βιντεοληπτικό υλικό δεν προέκυψε να έκανε κόντρα με κανέναν ο 23χρονος οδηγός της Porsche και το σπορ Audi κινείται ομόρροπα μεν αλλά ακολουθεί, άρα τουλάχιστον επί του παρόντος δεν τίθεται θέμα εμπλοκής του.

Πρόσθετα, πλέον οι αξιωματικοί της Τροχαίας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως το τροχαίο δυστύχημα προκλήθηκε από δύο παράγοντες: Υπερβολική ταχύτητα και ρήξη του δεξιού πίσω ελαστικού μερικά μέτρα πριν την είσοδο του πάρκινγκ, καθώς βρέθηκαν κομμάτια του ελαστικού, αλλά και από το πίσω δεξί προφυλακτήρα που δικαιολογούνται από την αιφνίδια ρήξη του ελαστικού, με αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς ο έλεγχος του αυτοκινήτου και να πλαγιολισθήσει ανεξέλεγκτο μέχρι το σταθμευμένο αυτοκίνητο της άτυχης οικογένειας, όπου και προσέκρουσε.

Οι πραγματογνώμονες πλέον θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν γιατί το ελαστικό συμπεριφέρθηκε έτσι, παλαιότητα, ταχύτητα, αντοχές, συντήρηση κλπ. Θα ζητήσουν γνωμοδότηση από την εταιρεία κλπ. και θα βγάλουν ακριβή μέτρηση της ταχύτητας που είχε αναπτύξει η Porsche σε όλες τις χρονικές φάσεις, αφού έχει ληφθεί βιντεοληπτικό υλικό από τα Διόδια Αφιδνών έως την Θήβα. 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER