Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αναστέλλονται οι φυσικοί πλειστηριασμοί ως τα τέλη Γενάρη

 
 
Με ανακοίνωσή τους οι Συμβολαιογράφοι Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσων ενημερώνουν πως αναστέλλεται η διαδικασία
 

Την αναστολή της διαδικασίας των φυσικών πλειστηριασμών, που έχουν προγραμματισθεί για αύριο και μέχρι 31.1.2018 ανακοινώνει με Δελτίο Τύπου του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών - Πειραιώς  - Αιγαίου και Δωδεκανήσου. Όπως αναφέρουν, η απόφαση σχετίζεται με την σε εξέλιξη νομοθετική διαδικασία εκσυγχρονισμού της διαδικασίας.

Η νομοθετική πρωτοβουλία φαίνεται πως θα διαχωρίζει τους στρατηγικούς κακοπληρωτές, από αυτούς που αδυνατούν πράγματι να αποπληρώσουν τα δάνειά τους, όπως είχε προαναγγείλει το Δεκέμβριο ο υπουργός Οικονομίας, Δήμος Παπαδημητρίου, διαβεβαιώνοντας ότι δεν κινδυνεύει η πρώτη κατοικία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

 

Διαβάστε το δελτίο Τύπου:

Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου του, αλλά και τους νόμιμα συμμετέχοντες ότι αναστέλλεται η διαδικασία των φυσικών πλειστηριασμών, που έχουν προγραμματισθεί για αύριο και μέχρι 31.1.2018.

Η απόφαση σχετίζεται με την εν εξελίξει νομοθετική διαδικασία εκσυγχρονισμού της διεξαγωγής των πλειστηριασμών, νομοθετική διαδικασία που κρίνεται κατεπείγουσα ενόψει της ολοκλήρωσης της 3ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ρούσκας

 
Περισσότερα: Πλειστηριασμοί

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER