Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Μελίσσια

 
 
Και πάλι με την μέθοδο «PLOFKRAAK» άγνωστοι δράστες παροχέτευσαν μίγμα αερίου σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην είσοδο σουπερμάρκετ στα Μελίσσια και αφού το ανατίναξαν, άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα
 

Απανωτά φαίνεται πως είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα τα χτυπήματα διαρρηκτών σε ΑΤΜ, που τα ανατινάζουν με την μέθοδο «PLOFKRAAK», όπου αφού παροχετεύουν μίγμα αερίου στα ΑΤΜ, τα ανατινάζουν και αφαιρούν τις μεταλλικές κασετίνες με τα χρήματα.

 

Αυτή την φορά, σειρά είχε η γειτονιά στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου 16 και Σουλίου, στα Μελίσσια, για να σηκωθεί στο πόδι από την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα.

Οι δράστες παγίδευσαν το ΑΤΜ τράπεζας που είναι τοποθετημένο στην είσοδο σουπερμάρκετ και αφού το ανατίναξαν, αφαίρεσαν τις κασετίνες που είχαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές τόσο στο μηχάνημα όσο και στην είσοδο της επιχείρησης.

Στην περιοχή ακολούθησε κινητοποίηση από την Αστυνομία, δεν κατέστη δυνατός όμως ο εντοπισμός των δραστών. Υπενθυμίζεται, πως χθες στα Οινόφυτα, σε αντίστοιχη επίθεση σε βάρος υποκαταστήματος τράπεζας, οι δράστες έφυγαν με λεία 137.500 ευρώ!

 

Φωτογραφία:eurokinissi

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER