Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Απετράπη η εκδήλωση αντιεξουσιαστών στη Νομική για τον Κουφοντίνα

 
 
ΜΑΤ στην Νομική για να αποτρέψουν την είσοδο αντιεξουσιαστών και συνθήματα στο σπίτι Εισαγγελέως στην Καλλιθέα για τον Κουφοντίνα
 

Μικροένταση προκλήθηκε δίχως να πάρει διαστάσεις έξω από την Νομική καθώς είχε αποκλειστεί η είσοδος από φραγμό τριών διμοιριών των ΜΑΤ και δεν επιτρεπόταν η είσοδος σε αντιεξουσιαστές που ήθελαν να πραγματοποιήσουν εκδήλωση υπέρ του ισοβίτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, που διεκδικεί να λαμβάνει άδειες, στην οποία μάλιστα θα παρέμβαινε τηλεφωνικά.

 

Φοιτητές που ήταν συγκεντρωμένοι στην οδό Ακαδημίας διαμαρτυρήθηκαν για το κλείσιμο, της Νομικής, αλλά και περίπου 150 αντιεξουσιαστές έκαναν μία μικρή πορεία προς τα Προπύλαια. Στη συνέχεια, περίπου 30 από αυτούς επέστρεψαν πίσω στην οδό Μασσαλίας μέχρι που και εκείνοι αποχώρησαν από το σημείο.

Πρόσθετα, περίπου στις 5 το απόγευμα μία ομάδα αντιεξουσιαστών κινήθηκε επί της οδού Μεγίστης στην Καλλιθέα και έγραψαν συνθήματα στην πολυκατοικία που διαμένει η Εισαγγελέας των Φυλακών Κορυδαλλού Σταματίνα Περιμένη, ενώ πέταξαν και φειγ-βολάν με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network