Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Απίστευτο περιστατικό σε γήπεδο της Λάρισας: Τρακτέρ παραλίγο να πέσει στον πάγκο των φιλοξενούμενων

 
 
Υπήρξε άμεση αντίδραση από τους φιλοξενούμενους που κυνήγησαν τον οδηγό του τρακτέρ
 

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή στη Λάρισα σε δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες στη Β’ και τη Γ' τοπική κατηγορία.

 

Συγκεκριμένα στην Ανάβρα, στο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Α.Σ. Βορειοηπειρωτών (2-2), εμφανίστηκε, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, τρακτέρ που κινήθηκε προς την περίφραξη και τον πάγκο των φιλοξενουμένων, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα όσων βρίσκονταν στο σημείο.

Υπήρξε άμεση αντίδραση από τους φιλοξενούμενους που κυνήγησαν τον οδηγό. Στο γήπεδο Ανάβρας ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο οποίος, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, κάλεσε την αστυνομία.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο διεξήχθη σε κλίμα έντασης. Όπως κατήγγειλαν οι φιλοξενούμενοι ο διαιτητής κ. Νίτσας δεν έγραψε στο Φ.Α. επακριβώς τα όσα διαδραματίστηκαν (ύβρεις, ρίψη αντικειμένων). Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ τις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτης, καταδίκασε τα όσα συνέβησαν και δήλωσε ότι σκοπεύει να βάλει οριστικό τέλος στις καταστάσεις αυτές που δυσφημούν το τοπικό ποδόσφαιρο.

(Πηγή: OnLarissa.gr)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER