Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη

 
 
Έκανε χρήση ευεργετικών διατάξεων του νόμου και πλέον επιστρέφει σπίτι της
 

Στο σπίτι της στο Χαλάνδρι επιστρέφει η Βίκυ Σταμάτη, ύστερα από πέντε ημέρες στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα στην Θήβα, καθώς ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες για την αποφυλάκισή της.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα απαιτούμενα έγγραφα και δικαιολογητικά ήταν έτοιμα από την Παρασκευή και πλέον της δόθηκε το "πράσινο" φως να επιστρέψει σπίτι της και στο γιο της.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου έκανε χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου σε συνδυασμό με τη ρύθμιση για το χρόνο έκτισης ποινής σε ψυχιατρικά ιδρύματα. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει εκτίσει μεγαλυτερο χρονικό διάστημα από το απαιτούμενο, αφού βρισκόταν έγκλειστη για περίπου τέσσερα χρόνια, δίχως να προσμετρηθούν τα ευεργετήματα της νομοθεσίας υπέρ της.

Λίγη ώρα αργότερα αποφυλακίστηκε και η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, η οποία επίσης κρατείτο μετά την καταδίκη της σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, στο σωφρονιστικό ίδρυμα Θήβας. Και για εκείνη εφοαρμόστηκαν οι ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου καθώς και τα "μεροκάματα" που είχε κάτι κατά τον εγκλεισμό της.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER