Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αρκαδία: Νεκρός ανασύρθηκε ο δεύτερος εργάτης από το σπίτι που κατέρρευσε

 
 
Δυστυχώς νεκρός εντοπίστηκε ο Αλβανός εργάτης που καταπλακώθηκε από μπάζα όταν κατέρρευσε παλιά μονοκατοικία στη Νεστάνη Αρκαδίας - Νωρίτερα είχε εντοπιστεί ζωντανός ο συνάδελφός του ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως
 

Νεκρός εντοπίστηκε μετά τα μεσάνυχτα και ανασύρθηκε μέσα από όγκους μπαζών από τους πυροσβέστες, ο άτυχος Αλβανός εργάτης που καταπλακώθηκε όταν υποχώρησε η στέγη, το πάτωμα και ένας τοίχος παλιάς μονοκατοικίας στη Νεστάνη Αρκαδίας, στην οποία πραγματοποιούσαν εργασίες αναπαλαίωσης εκείνος με έναν Έλληνα συνάδελφό του.

 

Οι άντρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο χθες το μεσημέρι, είχαν από την πρώτη στιγμή ακουστική επικοινωνία με τον έναν από τους δύο εγκλωβισμένους εργάτες τον οποίο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν.

Πρόκειται για τον Έλληνα εργάτη, ο οποίος ανασύρθηκε ζωντανός, αλλά τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως, όπου και νοσηλεύεται.

Για τον δεύτερο που εντοπίστηκε μετά τα μεσάνυχτα και ανασύρθηκε, δεν υπήρχε από την πρώτη στιγμή η παραμικρή επικοινωνία με τους πυροσβέστες που έσκαβαν στα χαλάσματα για να μπορέσουν να τους εντοπίσουν.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER