Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αυτοκτόνησε ο ηλικιωμένος που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στη Γλυφάδα

 
 
Ο 80χρονος φέρεται να έπασχε από καρκίνο και καθώς δεν άντεχε πλέον, όπως όλα δείχνουν, αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του. Βρέθηκε σημείωμα στο σπίτι του
 

Τραγωδία στη Γλυφάδα με τον φρικτό θάνατο ενός 82χρονου άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, στη συμβολή των οδών Παλμύρας και Ζέππου στη Γλυφάδα.

 

Περίοικοι κάλεσαν την Πυροσβεστική για το αυτοκίνητο που είχε παραδοθεί στις φλόγες και σύντομα έφτασαν στο σημείο δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες που έσβησαν την φωτιά, ανέσυραν όμως από την θέση του οδηγού απανθρακωμένο τον οδηγό.

Την έρευνα για το περιστατικό ανέλαβε το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα προκύπτει πως πρόκειται για αυτοχειρία.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να έπασχε από καρκίνο και εκτιμάται ότι δεν άντεξε την επιδείνωση της υγείας του και αποφάσισε να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο, ενώ εντοπίστηκε και σχετικό ιδιόχειρο σημείωμα του ηλικιωμένου στο σπίτι του, μέσω του οποίου εξηγούσε ακριβώς αυτούς τους λόγους που τον οδήγησαν στην τραγική του απόφαση.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER