Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Δεύτερη προφυλάκιση για τον 29χρονο

 
 
Κατά πληροφορίες, υποστήριξε πως ήθελε να απεμπλακεί και για αυτό μετέφερε τα όπλα
 

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε και για τη δεύτερη δικογραφία, ο 29χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στην επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου. Κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο, φώναξε: "ο αγώνας συνεχίζεται".

 

Ο κατηγορούμενος για βαρύτατα κακουργήματα που σε αυτή την υπόθεση σχετίζονται με τα ευρήματα τα οποία κατασχέθηκαν κατά τη σύλληψή του, αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως μετέφερε τα αντικείμενα γιατί "ήθελε να απεμπλακεί από αυτά".

Μάλιστα, μετά την απόφαση της προφυλάκισης με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης, δήλωσε ότι σκοπεύει να προσφύγει κατά της συγκεκριμένης κράτησης. Κι αυτό γιατί στην ουσία αυτή η υπόθεση είναι ίδια με εκείνη των τρομοδεμάτων, για την οποία ο 29χρονος έχει επίσης προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με το συνήγορο, ο εντολέας του γνώριζε για τις πλαστές ταυτότητες και ήθελε να τις πετάξει, ενώ αρνείται και την κατηγορία ότι έστειλε εκείνος τα βομβοδέματα που αφορούν σε άλλη δικογραφία.

Οι αλληλέγγυοι

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η στάση της αστυνομίας απέναντι στους περίπου 20 συγκεντρωμένους, που φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης έξω από το ανακριτικό κτίριο. Όταν τα άτομα σήκωσαν πανό, οι φρουροί που βρίσκονταν στο σημείο, άρχισαν να τους ειρωνεύονται, προκαλώντας ακόμη και την αντίδραση περαστικών που επιτέθηκαν φραστικά στους αστυνομικούς για την συμπεριφορά τους.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER