Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Διήμερη πανελλαδική αποχή δικηγόρων για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

 
 
Τα μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος θα απέχουν από τα καθήκοντά τους την 16η και 17η Οκτωβρίου για την αποτρόπαια δολοφονία του Μιχ. Ζαφειρόπουλου
 

Την απόφαση να προχωρήσει σε πανελλαδική αποχή των Δικηγόρων στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2017, για την αποτρόπαιη δολοφονία του συναδέλφου Μιχ. Ζαφειρόπουλου, έλαβε η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, "η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, ως ελάχιστη ένδειξη πένθους για την αποτρόπαιη δολοφονία του συναδέλφου-δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αποφάσισε την πανελλαδική  αποχή των Δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, την προσεχή Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017  και Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017".

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "η βάρβαρη  δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εξαίρετου φίλου και Νομικού, γνωστού για το ήθος, την ευπρέπεια  και τον επαγγελματισμό του αποστερεί  την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τη Νομική επιστήμη την οποίαν υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια. Ο ΣΔΕΕ συλλυπείται βαθύτατα την οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και ελπίζει σε άμεση διαλεύκανση του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος".

 

ΠΗΓΗ SOOC

 
Περισσότερα: Ζαφειρόπουλος

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network