Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ανατίναξαν ΑΤΜ σε τράπεζα στα Οινόφυτα και έφυγαν με 137.500 ευρώ

 
 
Τουλάχιστον τρεις άγνωστοι δράστες παροχέτευσαν μείγμα αερίου στο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στα Οινόφυτα και αφού το ανατίναξαν αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα 137.500 ευρώ
 

Στις περισσότερες παρόμοιες περιπτώσεις που διαρρήκτες χρησιμοποιούν την μέθοδο «PLOFKRAAK», δηλαδή την παροχέτευση μίγματος αερίου και την ανατίναξη ΑΤΜ για να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα, έχουν σημειωθεί παταγώδεις επιτυχίες, αφού είναι μία μέθοδος που επιβάλλει να γνωρίζουν σε απόλυτο βαθμό οι δράστες τι κάνουν.

 

Και αυτό πιθανόν ίσχυε για την περίπτωση που σημειώθηκε περίπου 20 λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα σε βάρος υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Οινόφυτα, όπου τουλάχιστον τρεις άγνωστοι δράστες όπως φαίνεται να κατέγραψε η κάμερα, προσέγγισαν το ΑΤΜ, παροχέτευεσαν το μείγμα αερίου και το ανατίναξαν, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο μηχάνημα και στην πρόσοψη του υποκαταστήματος της τράπεζας.

Αμέσως μετά, άρπαξαν τις μεταλλικές κασετίνες που περιείχαν 137.500 ευρώ και διέφυγαν με την… διόλου ευκαταφρόνητη λεία τους προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το χωριό πετάχτηκε στο πόδι από την δυνατή έκρηξη ενώ σύντομα έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη στην περιοχή που προχώρησε σε εκτεταμένες αναζητήσεις, δίχως όμως αποτέλεσμα. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θηβών.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network