Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αναζητείται μέλος της Χρυσής Αυγής - Τον αναγνώρισε σε φωτογραφίες η δικηγόρος

 
 
"Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες" διεμήνυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας
 

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Κρατικής Ασφάλειας για τον ξυλοδαρμό των δύο γυναικών εκ των οποίων η μία συνήγορος πολιτικής αγωγής, από μέλη της Χρυσής Αυγής, έξω από το Εφετείο.

 

Στην ΓΑΔΑ οδηγήθηκαν 25 προσαχθέντες ως ύποπτοι για την υπόθεση, ωστόσο καθώς δεν αναγνωρίστηκαν από τα θύματα, αφέθηκαν όλοι τους ελεύθεροι. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν οι δράστες της επίθεσης και να συλληφθούν.

Μάλιστα, η δικηγόρος φέρεται να αναγνώρισε από φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί ένα μέλος της Χρυσής Αυγής, που δεν την χτύπησε αλλά βρισκόταν παρόν και είχε καθοδηγητικό ρόλο και ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για την ερειστική του συμπεριφορά.

Το συγκεκριμένο άτομο τα στοιχεία του οποίου γνωρίζουν οι Αρχές αναζητείται για να προσαχθεί. Για το περιστατικό προχώρησε σε δήλωση και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, αναφέροντας:

«Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες. Οι τελευταίοι δε από όσους δικαιούνται να ομιλούν, είναι οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών και οι εφευρέτες του όρου “σοβαρή Χρυσή Αυγή”».

Νωρίτερα, σε δηλώσεις της έξω από τη ΓΑΔΑ, η κυρία Κουνιάκη αναφέρθηκε στο πρόσωπο που αναγνώρισε, το οποίο θεωρείται "υψηλόβαθμο" στέλεχος της Χρυσής Αυγής, με μεγάλη δραστηριότητα, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν είχε διατελέσει και οδηγός του αρχηγού της, Ν. Μιχαλολιάκου.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER