Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ανήλικη στον Πειραιά πάλεψε με επίδοξο βιαστή και κατάφερε να ξεφύγει

 
 
Ο δράστης γνώριζε την οικογένεια και την παραμονή των Χριστουγέννων μπήκε στο σπίτι και αποπειράθηκε να βιάσει την 12χρονη κόρη τους
 

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε την παραμονή των Χριστουγέννων ένας 35χρονος Πακιστανός, ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει την 12χρονη κόρη μίας οικογένειας από την Αλβανία που γνώριζε ο δράστης, μέσα στο σπίτι τους στου Ρέντη, την ώρα που οι γονείς της έλειπαν.

 

Ο δράστης μπήκε στο σπίτι και επιτέθηκε στο κοριτσάκι το οποίο δεν δίστασε να παλέψει άγρια με τον επίδοξο βιαστή και να τον γρατζουνίσει στο πρόσωπο, ενώ στην προσπάθειά της να του ξεφύγει, έσπασε ένα παράθυρο και βγήκε στον δρόμο και τρέχοντας κατάφερε να φτάσει στο σπίτι του θείου της που έμενε σε κοντινή απόσταση.

Σε κατάσταση σοκ το κοριτσάκι είπε τι είχε συμβεί και αμέσως οι συγγενείς του παιδιού κάλεσαν την Αστυνομία. Ύστερα από έρευνες αντρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε ο δράστης με γρατζουνισμένο το πρόσωπό του και συνελήφθη, ενώ εξετάζεται αν είναι υπεύθυνος και για τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες στην περιοχή.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER