Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Άρπαξε το καρότσι με τα ψώνια ενός ανδρόγυνου, αλλά δεν έφτασε μακριά

 
 
Τον Αφγανό τον πρόλαβε ο πατέρας του βρέφους, το οποίο ήταν πάνω στο καρότσι, τον ακινητοποίησε με γροθιές και τον παρέδωσε στην Αστυνομία
 

Αναστάτωση προκλήθηκε σε σουπερμάρκετ στην Κυψέλη επί της οδού Κεφαλληνίας. Το περιστατικό έγινε πριν από μερικές ημέρες και εκτυλίχθηκε τη στιγμή που ένα ζευγάρι από τη Ρουμανία έκανε τα ψώνια του.

 

Η μητέρα του βρέφους, μόλις 10 μηνών, το άφησε για λίγο πάνω στα καρότσι με τα ψώνια και γύρισε το βλέμμα της προς τα ράφια με τα προϊόντα, όπως και ο σύζυγός της.

Αυτή τη στιγμή εκμεταλλεύτηκε ένας 19χρονος Αφγανός, ο οποίος έτρεξε, άρπαξε το καρότσι, όπως ήταν με τα ψώνια και το μωρό πάνω σε αυτό και άρχισε να τρέχει προς την έξοδο. Η μητέρα του παιδιού γύρισε έντρομη και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο άντρας της και πατέρας του παιδιού κατεδίωξε τον δράστη.

Λίγο έξω από το σουπερμάρκετ τον πρόλαβε και τον ακινητοποίησε με γροθιές και με τη βοήθεια άλλων πολιτών, μέχρι που έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας, άντρες του οποίου συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Αν και πιθανόν ο στόχος του19χρονου Αφγανού ήταν να κλέψει τα τρόφιμα του ζευγαριού και όχι το μωρό τους, το ζευγάρι υπέβαλε σχετική μήνυση και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα αρπαγής βρέφους.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER