Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Εξέταση υπόπτου για πλήθος ληστειών και πιθανές σχέσεις με Παλαιοκώστα

 
 
Στην Ασφάλεια Αττικής έχει οδηγηθεί και ανακρίνεται ένας άντρας που προσήχθη από την περιοχή της Νέας Σμύρνης, ο οποίος εξετάζεται μεταξύ άλλων για τις τελευταίες ένοπλες ληστείες σε Γερμανό και Υφαντή
 

Στην Ασφάλεια Αττικής έχει οδηγηθεί και εξετάζεται ως ύποπτος ένας άντρας από την περιοχή της Νέας Σμύρνης και εξετάζεται για τυχόν εμπλοκή του σε σωρεία ενόπλων ληστειών στην Αττική και ιδιαίτερα τις τελευταίες βίαιες και ένοπλες ληστείες που έγιναν στην Πεύκη, στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, στην επιχείρηση “Υφαντής” κλπ.

 

Ανάμεσα σε άλλα που εξετάζουν οι Αρχές είναι ακόμα και τυχόν σχέσεις του προσαχθέντα με τον διαβόητο αρχιληστή Βασίλη Παλαιοκώστα, καθώς υπήρξε στο παρελθόν μέρος της συμμορίας του.

Σε ό,τι αφορά την Πόλα Ρούπα και τυχόν εμπλοκή του με τρομοκρατία, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι κάθετα αρνητικοί επί του παρόντος και δεν τον συνδέουν καθόλου, χωρίς να αποκλείουν να την γνωρίζει.

Η εξέτασή του βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για την περίπτωσή του εφόσον προκύψουν στοιχεία σε βάρος του και σχηματισθεί δικογραφία για συγκεκριμένες περιπτώσεις.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER