Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε δημοσιογράφος στο σπίτι του στην Πεντέλη

 
 
Πρόκειται για συνταξιούχο δημοσιογράφο με μεγάλη θητεία σε εφημερίδες. Οι δράστες ακινητοποίησαν εκείνον και την σύζυγό του και άρπαξαν με την απειλή όπλων, όπλα που το θύμα κατείχε νόμιμα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και χρήματα
 

Θύμα ένοπλης ληστείας μέσα στο σπίτι του στην Πεντέλη έπεσε ένας συνταξιούχος δημοσιογράφος που έχει μεγάλη θητεία σε εφημερίδες.

 

Το περιστατικό έγινε γνωστό αργά το βράδυ του Σαββάτου, διαδραματίστηκε όμως λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα στο σπίτι του δημοσιογράφου, όταν δύο δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν παράθυρο στο ισόγειο της μεζονέτας του και εισήλθαν στο εσωτερικό της.

Στη συνέχεια, υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τόσο εκείνον όσο και την σύζυγό του και τους αφαίρεσαν τρία όπλα που κατείχε νόμιμα ο δημοσιογράφος, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Μόλις οι δράστες ικανοποιήθηκαν από την λεία τους, τράπηκαν σε φυγή με αυτή, ενώ το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία. Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν στην ευρύτερη περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER