Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Δεν ζητά συγγνώμη ο πατροκτόνος της Κρήτης: 'Τον σκότωσα και αυτό δεν αλλάζει'

 
 
Τι ανέφερε στον εισαγγελέα ο 34χρονος, που σκότωσε τον πατέρα του και μετά πήγε για ύπνο. Το πρωί της Τετάρτης η απολογία του
 

"Και να ζητήσω συγνώμη, δεν αλλάζει τίποτα. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να τον φέρω ξανά στην ζωή. Τον σκότωσα και αυτό δεν αλλάζει" είπε στον εισαγγελέα ο 34χρονος πατροκτόνος, ο οποίος απολογείται την Τετάρτη στις 9.30 οπότε και αναμένεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες τελέστηκε το έγκλημα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

 

Πάντως και ο ίδιος στην προανακριτική του απολογία έδειξε να μην έχει πλήρη συναίσθηση του τι ακριβώς έγινε, επικαλείται κενά μνήμης λόγω της μέθης του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 34χρονος μύριζε αλκοόλ ολόκληρος μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από το στόμα του δεν βγήκε η λέξη "μετανιώνω" για την πράξη του.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε στη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα του προς τον ίδιο και την μητέρα του στο παρελθόν δεν είχε όμως πρόθεση να τον σκοτώσει και υποστήριξε για μία ακόμα φορά πως όταν πίνει δεν ξέρει τι κάνει, ποιος είναι, πώς τον λένε ...

Όπως έγραψε το Cretalive ο γιος αφού προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στον πατέρα, έβγαλε κάλτσες και παπούτσια και έπεσε για ύπνο.

(Πηγή: Cretalive)

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER