Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Επίθεση με βαριοπούλες από 'Ρουβίκωνες' στα γραφεία του ΚΕΠΥΟ στο Μοσχάτο

 
 
Νέα επίθεση από τους Ρουβίκωνες αυτή την φορά στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών στο Μοσχάτο, όπου προκάλεσαν φθορές στην γυάλινη είσοδο του κτιρίου
 

Την εμφάνισή τους έκαναν και πάλι οι «Ρουβίκωνες» αυτή την φορά λίγο μετά τις 6 το πρωί και σε βάρος της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, στην συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Χανδρή στο Μοσχάτο.

 

Περίπου 8 μέλη της ομάδας αντιεξουσιαστών «Ρουβίκωνας», με βαριοπούλες στα χέρια, προκάλεσαν φθορές στην γυάλινη είσοδο του κτιρίου και στην συνέχεια αποχώρησαν. Μάλιστα, σε σχετική τους ανακοίνωση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν:

«Σήμερα Κυριακή 8 Οκτώβρη στις 06:00 επιτεθήκαμε στο κτίριο της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου οικονομικών στη Καλλιθέα.

Με τη κίνηση μας αυτή, επιστρέψαμε ένα ελάχιστο ποσοστό της βίας που καθημερινά δεχόμαστε όλοι μας προσπαθώντας να καλύψουμε τους φόρους που έχουν ορίσει για εμάς οι εξουσιαστές.

Θα ακολουθήσουν κείμενο και video από τη δράση μας

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας».

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER