Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Φονικό στο Κορωπί: Ισόβια κάθειρξη για την 27χρονη μητέρα

 
 
Ομόφωνη καταδίκη σε ισόβια κάθειρξη αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την 27χρόνη μητέρα, που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί
 

Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας την 27χρόνη μητέρα που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί, μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του θύματος.

 

Λίγες ώρες μετά την εισαγγελική εισήγηση για την ενοχή της κατηγορούμενης, το δικαστήριο επέβαλε ομόφωνα στην 27χρονη ποινή ισόβιας κάθειρξης και 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Τα αδικήματα που της αποδόθηκαν είναι αυτά της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Τακτικοί δικαστές και ένορκοι δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό στην 27χρονη, ενώ αποφασίστηκε να διαβιβαστούν αντίγραφα της δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Κι αυτό για να διερευνηθεί το κατά πόσο ο 41χρονος Γιάννης Θεοδώρης, σύντροφος της κατηγορούμενης και πρώην σύζυγος του θύματος, έχει διαπράξει το αδίκημα της ψευδορκίας κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στο ακροατήριο.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER