Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Λέσβος: Πατέρας βίαζε την 13χρονη κόρη του επί δύο χρόνια

 
 
Και νέο περιστατικό βιασμού κατ’ εξακολούθηση και αιμομιξίας. Στη Λέσβο αυτή την φορά ένας πατέρας συνελήφθη για τον βιασμό της 13χρονης κόρης του
 

Δεν έχουν τελειωμό τα φρικτά γεγονότα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σε βάρος ακόμα και μικρών παιδιών από τους ίδιους τους γονείς τους.

 

Μετά την Κρήτη σειρά είχε η Λέσβος, όπου η μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από την Αλβανία κατήγγειλε στις Αρχές πως ο 38χρονος πατέρας του κοριτσιού βίαζε την κόρη του και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση τα τελευταία δύο έτη.

Εκείνη δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό ενώ το τι συνέβαινε στο κοριτσάκι φαίνεται πως το αντιλήφθηκε πρώτος ένας δάσκαλός του και στη συνέχεια το παιδί βρήκε το κουράγιο να ανοιχτεί και να εξηγήσει τον εφιάλτη που ζούσε λέγοντας τα πάντα και στην μητέρα του, η οποία έτρεξε την Τρίτη στην Ασφάλεια του νησιού και το κατήγγειλε.

Ο πατέρας του παιδιού συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, με τις σε βάρος του κατηγορίες.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER