Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
 
 
 
 

Μην τα χάσετε

 

 

Νέο χτύπημα των ληστών των χρηματοκιβωτίων στην Παιανία

 
 
 
Φαίνεται πως οι ληστές των χρηματοκιβωτίων αφού θέρισαν τις επιχειρήσεις σε Δυτική Αττική και στα όρια Αττικοβοιωτίας, στράφηκαν στα Μεσόγεια
 

Εντελώς ανενόχλητοι συνεχίζουν εδώ και πολλούς μήνες να δρουν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων με σχεδόν καθημερινά χτυπήματα σε βάρος επιχειρήσεων.

 

Αν είναι οι ίδιοι και όχι διαφορετικές ομάδες, αυτό σημαίνει ότι αφού θέρισαν τις επιχειρήσεις στον Ασπρόπυργο, στράφηκαν σε Μαλακάσα, Οινόφυτα και Σχηματάρι και αφού «τελείωσαν» και από εκεί, στράφηκαν πλέον στα Μεσόγεια.

Το τελευταίο χτύπημα σημειώθηκε επί της οδού Νάξου 42 στην Παιανία, σε βάρος της εταιρείας εμπορίου καφέ Illy, σαράντα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα.

Έξι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στην επιχείρηση και με απειλή λοστών ακινητοποίησαν τους τρεις νυχτοφύλακες, ενώ στη συνέχεια εισήλθαν στα γραφεία και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Αμέσως μετά, φόρτωσαν τα κλοπιμαία στο κλεμμένο από χθες αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν και το οποίο το είχαν αφαιρέσει από την περιοχή του Γέρακα, έκλεψαν και το αυτοκίνητο του ενός φύλακα και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν αναζητήσεις, εντόπισαν καμένο, λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα, το κλεμμένο αυτοκίνητο από την περιοχή του Γέρακα, στο Μενίδι, επί της οδού Θράκης, το οποίο φαίνεται οι δράστες έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 247 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
comments powered by Disqus