Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Θεσσαλονίκη: Η μία κουρευόταν και η άλλη έκλεβε!

 
 
Αποκαλυπτικό βίντεο κλοπής ενός κομμωτηρίου στο κέντρο του Λαγκαδά και μάλιστα εν ώρα λειτουργίας (Vid)
 

«Όσκαρ»… πρωτοτυπίας φαίνεται πως διεκδικούν επάξια ένα ντουέτο γυναικών αλβανικής καταγωγής , προκειμένου να κλέψουν διάφορα αναλώσιμα από κομμωτήριο στο κέντρο του Λαγκαδά.

 

Οι δύο φίλες και χρόνια πελάτισσες του συγκεκριμένου κομμωτηρίου στον Λαγκαδά πήγαν όπως συνήθιζαν για μια περιποίηση των μαλλιών τους και όλα έδειχναν φυσιολογικά. Ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε ότι το κούρεμα της μίας εκ των δύο γυναικών θα κόστιζε κάτι παραπάνω στην ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου.

Όπως φάνηκε στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που κατέγραψε καρέ καρέ την κλοπή στο κομμωτήριο, η μία κουρευόταν απασχολώντας την κομμώτρια, ενώ η άλλη επιδιδόταν σε ένα ρεσιτάλ κλεψίματος. Σε ρόλο συνεργού, η μία γυναίκα που κουρευόταν έβλεπε από τον καθρέφτη τη φίλη της και της έδινε οδηγίες για το πού να… χτυπήσει. Και όλα αυτά φυσικά στη μητρική τους γλώσσα, ώστε να μην το αντιλαμβάνεται η κομμώτρια.

Και όλη αυτή «επιχείρηση» στήθηκε από τις δύο Αλβανές προκειμένου να αρπάξουν λεία που περιείχε… ένα ζελέ μαλλιών, ένα λάδι μαλλιών και μία λακ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η δράστης με περίσσια τέχνη βάζει το πρώτο κλαπέν αντικείμενο στην τσέπη του μπουφάν, στη δεύτερη με ταχυδακτυλουργικό τρόπο το έβαλε μέσα στο μανίκι της μπλούζας της και στην τρίτη ανάμεσα στα πόδια της. Μάλιστα, για να μην κινήσει υποψίες, κάθε αντικείμενο που έπαιρνε από την προθήκη στη συνέχεια τακτοποιούσε τις θέσεις των υπολοίπων για μη φαίνεται το κενό.

Η ιδιοκτήτρια έχει ενημερώσει την Αστυνομία και θέλησε με τη δημοσιοποίηση αυτού του βίντεο να κινητοποιήσει  τους καταστηματάρχες, προκειμένου να μη συμβεί και σε αυτούς.

πηγή: lagadas.net

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER