Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος Ζέμπερη - Φυγαδεύτηκε από τις αρχές

 
 
Με τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας να απειλούν να τον λιντσάρουν, οι αρχές κατάφεραν να φυγαδεύσουν τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη - Επιτέθηκαν στον συνήγορο υπεράσπισης του 58χρονου
 

Αποφεύχθησαν τα χειρότερα, έπειτα από παρέμβαση των αρχών στην Ευελπίδων, όπου ως το απόγευμα της Παρασκευής απολογούνταν ο 58χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη. Νωρίτερα, ένταση επικρατούσε καθώς ο κόσμος έχει συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο 9 και περιμένει να βγει από το ανακριτικό γραφείο για να τον λιντσάρει. Οι συγγενείς του θύματος επιτέθηκαν ωστόσο στον συνήγορο υπεράσπισης του 58χρονου, την ώρα που εκείνος επιχειρούσε να αποχωρήσει από τα δικαστήρια. Ευτυχώς όπως όλα δείχνουν, ο δικηγόρος δεν τραυματίστηκε.

 

Οι συγκεντρωμένοι, μεταξύ των οποίων είναι και υπερήλικες γυναίκες που κατά το διάστημα της αναμονής έλυναν σταυρόλεξα, έχουν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του προαύλιου χώρου έξω από το κτίριο. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στο σημείο από το πρωί προσπαθούν να ελέγξουν τον κόσμο.

Ώρα 16.30 και πλήθος κόσμου παραμένει στην Ευελπίδων αναμένοντας τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

Προανακριτικά ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα έχει ομολογήσει πως είναι ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας την οποία ,όπως ισχυρίστηκε, διέπραξε όταν η γυναίκα αντιστάθηκε στην προσπάθεια του να της πάρει την τσάντα.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER