Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Προσαγωγές τεσσάρων υπόπτων για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου

 
 
Συνεχίζονται οι προσαγωγές υπόπτων σε μία προσπάθεια να φτάσουν πιο κοντά οι Αρχές στους δράστες - Ενδεχομένως να προκύψει κάτι από αυτές, δεν αποκλείεται ωστόσο και η συνέχιση των ανακρίσεων
 

Στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων, ανάμεσά τους και δύο Αλβανοί, προχώρησαν άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για την υπόθεση δολοφονίας σε βάρος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται προσαγωγές υπόπτων αφού μέχρι τώρα έχουν προσαχθεί με τον ίδιο τρόπο στην Ασφάλεια τουλάχιστον 15 άτομα και γίνονται με την λογική του να έρθει με αυτόν τον τρόπο πιο κοντά η Ασφάλεια στους δράστες, ελλείψει στοιχείων που να υποδεικνύουν συγκεκριμένα άτομα, έχοντας όμως συγκεκριμένη στόχευση οι Αρχές και σε συγκεκριμένους χώρους.

Και αυτοί λοιπόν όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις θα εξεταστούν και θα κρατηθούν μόνο στην περίπτωση που τυχόν προκύψει κάτι σε βάρος τους από την ενδελεχή εξέτασή τους.

Ο στόχος είναι διπλός είτε να βγει κάτι έτσι είτε να μπορέσουν οι Αρχές μέσω πίεσης στον υπόκοσμο να αντλήσουν πληροφορίες που θα τους φέρουν πράγματι ενώπιον των δραστών της στυγερής δολοφονίας.

Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αν τυχόν προκύψουν όντως νεότερα, τότε θα υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις.

 
Περισσότερα: Ζαφειρόπουλος

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER