Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

'Ψάρευε' ανήλικες μέσω διαδικτύου, τις νάρκωνε και τις βίαζε

 
 
Η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε όταν μια 15χρονη, που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, είπε σε στενούς συγγενείς της τι ακριβώς είχε συμβεί. Στα χέρια της αστυνομίας ένας 29χρονος
 

Συνελήφθη 29χρονος που κατηγορείται ότι παρέσυρε στο διαμέρισμά του δύο ανήλικες (15 και 16 ετών) τις οποίες γνώρισε μέσω διαδικτύου και, αφού τους έδωσε ναρκωτικά, τις βίασε.

 

Μία φρικτή ιστορία ήρθε στο φως με την σύλληψη ενός 29χρονου στον Άγιο Δημήτριο, ο οποίος αφού γνώρισε δύο 15χρονες που φιλοξενούνται σε ίδρυμα του Π. Φαλήρου, μέσω social media, τους έκλεισε ραντεβού.

Εκείνες πήγαν στο ραντεβού και τις μετέφερε στο σπίτι του, όπου εκεί τους έδωσε ναρκωτικά και τις βίασε! Όταν εκείνες μπόρεσαν να φύγουν από το σπίτι του, σε άθλια κατάσταση ενημέρωσαν το ίδρυμα και οι υπεύθυνοί του πήγαν, τις παρέλαβαν και τις μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι Αρχές και συνελήφθη ο 29χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, μεθαμφεταμίνης ακόμα και του ναρκωτικού «σίσα» που περιέχει υγρά μπαταρίας… Οι Αρχές ερευνούν εάν τυχόν έχουν πέσει και άλλα ανήλικα κορίτσια θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του δράστη. Για το περιστατικό αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER